Öne Çıkanlar Refik Kurukız Hilmi Türkmen Yattara Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil

Ömer Öztürk Darıca'dan aday adayı

AK Parti Darıca’da Aday Adayı Başvuruları devam ederken bir başvuruda Belediyecilik konusunda uzman olan ve daha önce meclis üyeliği yapan Ömer Öztürk’ten geldi. Öztürk önceki gün kalabalık bir kitle ile AK Parti Darıca ilçe binasına giderek aday adaylığı başvuru formunu ilçe Başkan vekili Ufuk Acay’a teslim etti. Şehvetli ve amatör çekimli de olsa videolarına sitemizde erişebileceksiniz.

Daha önce Darıca Şalpazarlılar Dernek Başkanlığı, Saadet Partisi, Has Parti ve Ak Parti Darıca Belediye Meclis Üyeliği görevlerini yürüten ve Tuzla Belediyesi’nden emekli olan Ömer Özürk Belediyecilik konusunda oldukça bilgili bir kişiliğe sahip. AK Parti Darıca ilçe binasında başvuru sonrası bir konuşma yapan Ömer Öztürk, “Belediyecilikte edindiğim tecrübelerimiz yaşadığım şehir olan Darıca için hizmete dönüştürmek istiyorum” dedi…

NE MUTLU BANA DARICA’YA ADAY ADAYI OLDUM

Ömer Öztürk şöyle konuştu: “Öyle kutsal bir toprakta yaşıyoruz ki her tarafımız tarih kaynıyor. Bu güzel topraklara selam olsun. Bu toprakları bize emanet edenlere selam olsun. 200 Bin Nüfuslu Darıcalılara selam olsun. Ben gençliğimi bu ülkede geçirdim. Burada evlendim burada hayat sürüyorum. Ne mutlu bana ki bugün bu güzel ilçemize hizmet etmek için karar aldım ve Darıcalıların huzuruna geldim.”

27 YIL BELEDİYECİLİK YAPTIM

“AK Partimiz çok hizmetler yaptı. 27 yıllık belediyeci bir kardeşiniz olarak aranızdayım. Neden Aday oldum? 17 yıl Dernek başkanlığı yaptım. 27 yıl Tuzla Belediyesi’nde çalıştım. İmkânım dahilinde her yerde oldum. Kocaeli Büyükşehir ve Darıca Belediyesi’nde meclis üyesi olarak her zaman doğrunun yanında oldum. Önce Allah’a iyi bir kul olmak için çabalıyorum. Darıca Belediyesi’ni inşallah en güzel şekilde yöneteceğiz.”

DARICA İÇİN BİR ÇOK PROJEMİZ VAR

“Bu bir yarıştır. Burada birçok arkadaşımız aday oldu. Burada önemli olan AK Partimiz ve Darıca’mızdır. Herkese çıktığı yolda başarılar diliyorum. Hakkımız yedirmem, kimsenin hakkını yemem. Bundan sonra araziye çıkacağız. Çalışacağız. Bu süreçte, Yaşlı, Kadın ve Gençlerimize önem vermemiz gerekiyor. Darıca için birçok projemiz var. İlçemizde Nüfus her geçen yıl artıyor. Evet, Darıca’ya birçok yatırım lazım. İnşallah bunu çözeceğiz. Allah’ın izni ile bu yolda güzel işler yapacağız. Allah çıktığımız bu yolda bizi utandırmasın.”
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.