Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Şalpazarı Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği'nden duyuru

BASIN DUYURUSU….27 EKİM 2013

ŞALPAZARI EĞİTİM KST DERNEĞİ, “3. OKUMA SETİ KAMPANYASI”-2013/2014

“YİNE-HEP ‘BİR’DEN BAŞLIYORUZ” sloganıyla, 2011 yılında başlattığımız, Şalpazarı’mızın tüm ilkokullarında birinci sınıf öğrencilerine “OKUMA-YAZMA EĞİTİM SETİ” hediyesi kampanyasının, bu yıl 3.cüsünü gerçekleştireceğiz. Öğretmen çalışma setleri ile yaklaşık 35 parçadan oluşan kaynak seti kampanyamız kasım ayının ilk haftası tamamlanacaktır.

Bu öğretim yılında, 125 birinci sınıf öğrencisi ile birlikte, üç yıl içerisinde, 400.cü öğrencimizi, eğitim setleri ile buluşturmuş olacağız. İdareci ve öğretmenlerimizden aldığımız olumlu geri dönüşler bizleri fazlasıyla memnun etmektedir. Hediye edilecek olan setlerin tamamı Derneğimizce temin edilecektir.

Katkıda bulunan tüm eğitim gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Memleketimizin çocuklarının eğitimi adına, çalışmalarımız en yüksek yoğunlukta devam edecektir.”

Hasan KESKİN
YÖN. KRL. BŞK.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.