Öne Çıkanlar Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali Bişi

AK Parti Şalpazarı İlçe Başkan'ı Belli Oldu.
AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay ve yönetim kurulunun istifasının ardından, Merkez Murat Topkara'yı AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı olarak atadı.

Bugün Ankara'ya çağrılan dört aday (Av. Abdullah Erata, Makina Mühendisi Cemal Akdeniz, Veteriner Hekim Osman Demir ve Tarım Kredi Kooperatifi Emekli Bölge Müdür Yardıımcısı Murat Topkara) arasından, akşam saat 19:30 da yapılan merkez ataması ile Tarım Kredi Kooperatifi Emekli Bölge Müdür Yardımcısı Murat Topkara, AK Parti Şalpazarı İlçe Başkanı atandı.

Murat Topkara Kimdir ?

Şalpazarı İlçemize bağlı Üzümözü mahallesi sakinlerinden Merhum Murat Topkara’nın oğludur.

1964 Trabzon İli Şalpazarı İlçesi Doğumlu. İlkokulu Üzümözü köyünde, Ortaokulu Şalpazarı’nda, Liseyi Beşikdüzü Ticaret Lisesinde tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat bölümünden 1987 yılında mezun olan Topkara, 1988 yılında Tarım Kredi Kooperatifleri Trabzon Bölge Birliği'nde memur olarak göreve başladı.

1991 yılında 155 Sayılı Hacımehmet Tarım Kredi Kooperatifine tayin oldu. Adı geçen kooperatifte çalışmakta iken 1993 yılında Bölge Birliği'ne Şef olarak atandı.

Murat Topkara bu görevi yürütmekte iken, Merkez Birliği Yönetim Kurulu kararıyla 14.03.2011 tarihinde Bölge Müdür Yardımcısı olarak atandı. Daha sonra bu görevinden emekliye ayrıldı.

Aynı zaman da Trabzon Şalpazarlılar Derneği Başkan yardımcısı olan Murat Topkara evli ve 3 çocuk babasıdır.





banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nedim guney 10 yıl önce

Tebrikler.
Hayırlı olsun.