Öne Çıkanlar vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kıdemli Albay Nevzat Yamaç

Tuzla'daki İstişare toplantısında Ağasarlılar salona sığmadı
Trabzon Şalpazarı Dernekler Federasyonu'nun  (ŞALFED) istişare toplantısı Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesislerinde salona sığmayan yoğun katılımla gerçekleşti.

Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı’nın Ev Sahipliğini yaptığı Şalpazarı Dernekler Federasyonu ve ŞALFED’e bağlı Dernekler ve Yönetim kurulu üyelerinin biraraya geldiği istişare toplantısına, Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen, Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, çok sayıda sivil toplum kuruluşlarının Başkanları yöneticileri, Kadın kolları ve Gençlik kolları katıldı.




Üsküdar Belediye Başkanı Av. Hilmi Türkmen Şalpazarı Dernekler Fedarasyonuna bağlı dernek yöneticilerine ve yönetimlerine hitaben yaptığı konuşmada ''Türkiye birinciliği İçin Referandum sürecinde çok çalışarak yüzde 95 oy İle Türkiye rekoru kırarak Şalpazarı'na birincilik yakışır'' dedi.

AĞASARLILAR GEREKENİ YAPAR
Tuzla Belediye Başkanı Dr.Şadi Yazıcı; Neden EVET ve Cumhurbaşkanlık sisteminin önemine değindi.  ''Siyasette lütfen hanımlara daha çok yer verin. Gençlerin önünü açın. Açıklamalarında bulunan başkan Yazıcı, 8 Sene kurucu İlçe Başkanlığında yönetimimde 8 Senedir Tuzla Belediyesinde 16 Yıldır Ahmet Çabuk İle Siyasi birlikteliğimiz dostluğumuz, arkadaşlığımız var. Bir enişteniz olarak Şalpazarı'nda da etinizi yedik, suyunuzu da içtik. Biz Ağasarlıları biliriz Referandumda yüzde 95 destek vereceklerinden hiç şüphem yok'' Dedi.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.