Öne Çıkanlar vali Bişi kentsel dönüşüm Şalpazarı Eğitim ve Kalkınma Vakfı Kıdemli Albay Nevzat Yamaç

Belediye Başkanları Balta ve Şen Kurukız’ı ziyaret etti
Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta Başkan Kurukız’ı makamında ziyaret ettiler.







Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız'ı ziyarete gelen, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta onuruna Doğancı altında bulunan Restaurantta yemek verdi. Pek çok casino sitesi olsa da güvenli ve kazandıran bulmak için sitemizde ilgili yazılara göz atmalısınız.



Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız’ı ziyaretine gelen Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Acısu'ya çıktılar. Belediye başkanlarını karşılayan Şalpazarı AK Parti Belediye Meclisi üyesi Zeki Çabuk eraberindeki Belediye başkan yardımcısı Hasan Karabayır hep birlikte çay içerek birsüre sohbet ettiler.



Kurukız Misafir başkanları Acısu Şenliğine Davet Etti;

Belediye başkanı Kurukız Mayıs ayının ilk haftasında yapılan ''Acısu Hıdrellez Bahar Şenliği'' hakkında bilgi verirerek başkanları şenliğe davet etti.



Şalpazarı AK Parti Belediye Meclisi üyesi Zeki Çabuk da Belediye başkanlarına sizin gibi arkadaşları burada olmasına çok sevindi. Refik Başkanımın da belirttiği gibi baharın başlangıcı olan Mayıs ayının ilk haftasında yapılacak olan ''Acısu Hıdrellez Bahar Şenliği'nde'' sizleri ağırlamaktan onur duyarız dedi.









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.