Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Derelerimize Alabalık Bırakıldı

T.C. Orman ve Su İşleri Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü’ne ait “Doğal Alabalık Üretilmesi ve Orman İçi Suların Balıklandırılması Projesi” kapsamında İlçemiz Geyikli Deresi’ne 5000 adet kırmızı benekli alabalık bırakıldı. 

İlçemiz Kaymakamı Sn. Cafer Sönmez, Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Sn. Yusuf Kandazoğlu ve beraberindeki proje elemanları, İlçemizde yaptıkları kahvaltının akabinde, Geyikli Mahallesi’nin içinden geçen dereye ulaştılar. Yine bölgemizde yetiştirilen ve buradaki anaç balıklardan sağılan, kırmızı benekli 5000 alabalık Geyikli Deresi’ne bırakıldı. 

Doğal Alabalık Üretilmesi ve Orman İçi Suların Balıklandırılması Projesi Programına; 

İlçemiz Kaymakamı Sn. Cafer Sönmez, Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Sn. Yusuf Kandazoğlu, Jandarma Komutanı Mehmet Taşkın, Emniyet Amiri Akif Güngör, Yaban Hayatı Dairesi Cihangir Altun, Milli Parklar Genel Müdürlüğü Mustafa Bulut, Trabzon Şube Müdür Vekili Akif Ümüzer, Geyikli Mahalle Muhtarı Mustafa Demirbaş ve proje ekibi katıldı.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reşit kra 9 yıl önce

büyümeden başlarlar yakalamaya