Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Coşkun Cengiz Dolandırıldı.
Beşikdüzü Elektrik Kurumu Şefi Coşkun Cengiz’e Elektronik soygun.
Edinilen bilgilere göre elektrik kurumundan emekli olan ancak halen özel bir elektrik kurumunda şeflik yapan Coşkun Cengiz, şubat ayı emekli maaşını çekmek için bankaya gittiğinde; maaşının başka bir bankaya aktarılarak bu bankadan adına 20.000 TL. kredi çekilmiş olduğunu öğrendi.

Dolandırılmış olduğunu anlayan Coşkun Cengiz durumu ilgili bankanın yetkilisine bildirdi. Durumu öğrenen banka yetkilileri konuyu incelettirdiklerinde sahte isimle büyük bir dolandırıcılık şebekesi ile karşılaştılar. Olay polise ve ilgili cumhuriyet savcılığına intikal ettirilerek mağdur olan Beşikdüzü Elektrik Kurumu Şefi Coşkun Cengiz’in maaşı, eski bankası tarafından 24 Şubat 2015 günü yeniden kendisine ödenmiş oldu.

Coşkun Cengiz.! Aman Dikkatli Olunuz;
Meçhul kişilerce yapılan dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz Coşkun cengiz şunları söyledi: “Hiç bilip tanımadığım kişiler emekli maaşımı aldığım bankadan benim maaş hesabımı başka bir bankaya alıyorlar, maaşımı çekiyorlar ve adıma 20.000 TL. kredi çekiyorlar. İlgili bankaları uyardım yapılan dolandırıcılık olayı şebekesini polis ve savcılık aracılığı ile arıyorlar. Soruşturma başlatıldı. Benim hesaplarımı eski bankama tekrar aldılar ve maaşımı yeniden ödediler. Bana yapılan bu dolandırıcılık olayından dolayı suçlularından davacıyım. Vatandaşlarımız dikkatli olsunlar" dedi. 

Haber : Cemal AKSOY
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.