Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi Ramazan Sugören yol Erol Yanık

Ana Okulundan Kaymakam’a Ziyaret
Okulda gereksinim duyulan; akıllı tahta, dev ekran, laptop gibi araç-gereçleri temin etmek üzere Kaymakamlık, Belediye, Siyasi Partiler ve esnafı ziyaret etme kararı alan bayan veliler Şalpazarı İlçe Kaymakam’ı Cafer Sönmez’i makamında ziyaret ettiler.

Aralarında İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez`in eşi Fatma Sönmez ile, CHP İlçe Başkanı Ünal Özen`in eşi Nazan Özen ve Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız`ın gelini Derya Kurukız`ın da bulunduğu Okul Aile Birliği Yöneticileri okulun ihtiyaçlarını gidermek için İlçe içerisindeki ziyaretleri sürdüreceklerini belirttiler.

Şalpazarı Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu Okul Aile Birliği Üyeleri, Kaymakam Cafer Sönmez’e. Okulun 15 bin TL tutarındaki malzemelerin toplanabilmesi için kendilerine yardımcı olmasını istediler. Öğrenci anneleri, söz konusu tutarı tamamlamak için ziyaretler gerçekleştireceklerini ifade ettiler.

Bunun üzerine Ali İbrahimağaoğlu Ana Okulu Okul Aile Birliği Başkanı Nazan Özen ve Başkan Yardımcısı Derya Kurukız ile Kaymakam Cafer Sönmez`in eşi Fatma Sönmez, İlçe Kaymakam’ı Cafer Sönmez’e kendilerine bu olumlu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ettiler.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.