Öne Çıkanlar vefat agasarhaber Hilmi Türkmen Şalpazarı mahalle

Zigana Yolunda Trafik Kazası
Edinilen bilgiye göre bu sabah saat 04:30 sularında Kadırga yaylasında Trabzon istikamete gitmekte olan Şalpazarı Güdün Köyü Mahallesi nüfusuna kayıtlı İsmail Atalar yönetimindeki otomobil Ziğana dağında henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı kontrolünü kayaybederek yaklaşık 180 metre yuvarlanan otomobil Torul tarafınada ki tünel çıkışına az bir mesafe kala ağaçlara takılarak durabildi. Xhamster videolarıyla dolu sitemizde en güncel pornolarına kesintisiz erişin.



Güdün Köyü Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan İbrahim Cirit araçta sıkışarak can verirken, Dereköy Mahallesi nüfusuna kayıtlı Ali Ayaz  ve İsmail Atalar yuvarlanma esnasında aracın fırlatması sonucu yaralı olarak kurtuldular.



Yaşanan kazada İbrahim Cirit (23) olay yerinde can verdi.
112 Sağlık ekiplerince yaralılara yapılan lk müdahalenin ardından kazada hayatını kaybeden İbrahim Cirit Torul D.Hastahanesi morguna diğer yaralılar ise Gümüşhane D.Hastahnesine sevk edildi. 
Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan İsmail Atalar ayakta tedavi edilirken Ali Ayaz'ın çenesi kırıldığı ve tedavisi devamı için Gümüşhane'den Trabzon'a sevk edildiği belirtildi.
Kazada hayatını kaybeden İbrahim Cirit cenazesi yapılan otobsinin ardında toprağa verilmek üzere Şalpazarı Güdün Köyüne gönderidi.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.