Öne Çıkanlar Beykoz Mustafa Türkmen Selahattin Ural vali Bişi

Vali Aziz Yıldırım’ın Eşi Selma Yıldırım Vefat Etti
Aslen Şalpazarı, Fidanbaşı Mahallesi’nden olan Muş Valisi Aziz Yıldırım‘ın eşi Selma Yıldırım, Ankara’da tedavi gördüğü Ankara Atatürk Araştırma Hastanesi’nde vefat etti.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süre önce Ankara Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Vali Aziz Yıldırım'ın eşi Selma Yıldırım'ın (54) durumu kötüye gidince yoğun bakıma alındı. Selma Yıldırım, doktorların tüm müdahalesi rağmen bugün saat 10.00'da hayatını kaybetti. Acı haberi alan Vali Aziz Yıldırım, ilk uçakla Ankara'ya hareket ederken, Selma Yıldırım'ın cenazesinin memleketi Düzce'de toprağa verileceği öğrenildi.

Yıldırım’ın cenazesi bugün öğle namazına müteakip Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camiinde helallik alınmasının ardından Düzce'nin Kaynaşlı ilçesine götürülecek. Daha sonra Kumluca Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Kaynaşlı Merkez Mezarlığı’na defnedilecek.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.