Öne Çıkanlar Dernekler Eğitim seti dernek Ağasar Kadırga

Son mesajı “Hayat bir kuru yaprak elbet bir gün solacak” oldu
Geyikli Beldesi'nde bugün yas vardı, Dün akşam saatlerinde hayata veda eden lösemi hastası Ayşe Karagöz bugün öğlen namazına mütekip kılınan cenaze namazının ardından konak yanı mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi.





Ayşe, yine 2 yıl önce lösemi hastalığından ölen ablası Sevgi Karagöz'ün mezarının yanına defnedildi. Anne Havva ve baba Hurşit Karagöz iki kızının mezar başında saatlerce göz yaşı dökerek ağıtlar yaktı. Ayşe Karagöz'ün sosyal paylaşım sitesi olan fecebook'taki "Hayat bir kuru yaprak elbet bir gün solacak" mesajını okuyanlar ise duygulu anlar yaşadı. Geyikli Beldesi’nde Hurşit Karagöz’ün kızı olan Ayşe Karagöz’ün 2 yıl önce 28 yaşındaki ablası Sevgi Karagöz de aynı hastalıktan yani lösemiden hayata veda etmişti.

Acılı baba Karagöz, 3 evladından 2 sini toprağa verdiğini ve bu acının dayanılmaz olduğunu ifade ederek, “1 Erkek 2 kızım vardı ilk kızımı 2 yıl önce kaybettim. Geçen yıl Ayşe’nin de lösemi olduğunu öğrendik. Bugün onu da toprağa veriyoruz. Bu acıyı Allah kimseye vermesin. Dayanılması çok güç” diye ağıtlar yaktı. Anne Havva Karagöz ise cenaze töreninde kızının acısına dayanamayarak sinir krizleri geçirdi.







Haber: Mehmet KARAGÖZ
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.