Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar köy şalpazarı.agasar Müftüye Sahip Çıktılar.Samsun Müftüsü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Öztürk

Şehit Mehmet Kıran Şalpazarını Yasa Boğdu..
Siirt'in Eruh İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen 4 askerden bir'i olan Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde ikamet eden ve aslen Şalpazarı Kasımağzı köyü'den 21 yaşındaki er Mehmet Kıran Şalpazarını'da yasa boğdu.

5 yıldır Sakaryaspor Okçuluk Takımı'nda lisanslı olarak spor yapan ve madalyaları bulunan Mehmet Kıran'ın şehit haberi, takım arkadaşlarını da yasa boğdu.

memleketi Sakarya'nın Söğütlü İlçesi'nde yas var. Şehit annesi Rahime Kıran sinir krizi geçirirken, baba Mehmet Kıran oğlunun şehit haberini alınca yıkıldı, "Bunları Ankara'nın ortasında asmalı" diye bağırdı.

Eruh İlçesi'nden Görendoruk Köyü Jandarma Karakolu'na giden askeri araca dün akşam saatlerinde ormanlık arazide gizlenen PKK'lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla ateş açıldı. Açılan ilk ateşte ve çıkan çatışmada er Mehmet Kıran'ın da bulunduğu 4 asker şehit oldu.

Mehmet Kıran'ın acı haberini vermek üzere, bu sabah saatlerinde askeri yetkililer Söğütlü'deki Kıran Ailesi'nin evine geldi. Ambulans ve askeri araçların evine geldiğini gören şehit Mehmet Kıran'la aynı adı taşıyan babası Mehmet Kıran bir anda yıkıldı. Gözyaşlarına boğulan babayı askeri yetkililer teskin etmeye çalıştı. Şehit annesi Rahime Kıran da ağıtlar yakıp sinir krizi geçirdi.

Şalpazarı Kasımağzı Köyünden olan Kıran ailesi yıllar önce Sakarya'ya yerleştiği, 4'ü erkek 7 çocukları olduğu belirtildi.

Sakarya'da okçuluk sporu yaptığı da belirlenen, 7.5 aylık askerken şehit düşen Mehmet Kıran'ın 3 gün önce ailesini arayarak iyi olduğunu söylediği belirtildi.

Şehit Mehmet Kıran, yarın (28.06.2012) Söğütlü İlçesi'nde Orta Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ömer birinci 12 yıl önce

Türk miletinin başı sağ olsun.Paşalar gibi terörist liderini bakarsak daha çok şehit veririz......

Avatar
Mustafa Kucuk 12 yıl önce

Mehmet kardeşimize yüce Rabbimizden sonsuz rahmet, Ailesine, sevenlerine metanetler diliyorum.