Öne Çıkanlar şalpazarı belediyesi. kültür bakanlığı. şalpazarı haber Şalpazarı Geyikli Mahallesi Kalkındırma ve Yardımlaşma Derneği köy Zehra Sayal Belen

Şalpazarı’nın sevilen siması ebediyete uğurlandı.
Salı günü sabah saatlerinde tedavi gördüğü hastane'de hayata gözlerini kapatan Fazlı Muhcu bugün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazından sonra Dereköy Mahallesinde toprağa verildi.

İlçemizin en eski esnaflarından ve 87 yaşında 7 çocuk babası olan Fazlı Muhcu’nun cenazesine; Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen,Şalpazarı Müftüsü Yılmaz Çelik, MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Refik Kurukız, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ünal Özen, Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayları; Ahmet Yüksel Gülay, Abdullah Gülay, Necati Selvitop, Fatih Yılmaz ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Merhum Fazlı Muhcu’ya Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyoruz.









Haber:Mehmet Yaşar.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.