Öne Çıkanlar Sütpınar Kuran Kursu Trabzon Valisi Murat Ustaoğlu Sude Bektaş Havva Uçar futbol

Remzi Özen Toprağa Verildi.
Üzümözü Köyü Cüruğun Değirmenyanı mevkiinde oturan ve yarım asırdan beri burada kahvecilik yapıp bakkal işleten ve aynı zamanda evinin yanındaki camide fahri müezzinlik yapan Remzi Özen toprağa verildi.

Sabah erken saatlerde Vakfıkebir'e pazara giden 74 yaşındaki Remzi Özen, öğleden sonra Beşikdüzü Şalpazarı Karayolu üzeri Cüruğun Değirmen yanında bulunan evine döndü. Eşi Neriman Özen eve döndüğünde mutfakta eşi Remzi Özen’in cansız bedenini ile karşılaştı.

2 kız ve 2 erkek çocuk babası olan Merhum Remzi Özen’in cenazesi bugün (19.11.2013) öğle namazını müteakip Cüruğun Değirmen yanındaki camide kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Katılımın yoğun olduğu cenazeye, Şalpazarı Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Şalpazarı Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, Şalpazarı İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, MHP Trabzon İl Başkanı Muammer Demeli, MHP Trabzon İl Başkan Yardımcısı Refik Kurukız,  MHP İlçe Başkanı Mehmet Sakallıoğlu,  Trabzon Şalpazarı Derneği Başkanı Turgut Kahraman, CHP Şalpazarı İlçe Başkanı Ünal Özen, Trabzon Ülkü Ocakları Başkanı Vursay Altaş, Şalpazarı Belediye Başkan Aday Adayları  ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Remzi Özen’e Yüce Allah’tan rahmet acılı ailesine ve yakınlarına baş sağlığı dileriz.

























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.