Öne Çıkanlar Binali Yıldırım 3150 TL Aktaş Yaylası Derneği Erol Kaya Ekrem Cinkaya

Osmancık'ta Trafik kazası!
Edinilen bilgilere göre, Kırklareli’nden Trabzon’un Şalpazarı ilçesine bir yakınlarının cenazesine giden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir’in yakını

Edinilen bilgiye göre, Geyikli'de evli olan ve Lüleburgaz'da vefat eden kızkardeşi Çakır Gülay'ın cenazesi için, Kırklareli’nden Şalpazarı'na giden Turalıuşağı Mahallesi nufusuna kayıtlı Cafer Tayyar Demir (50) yönetimindeki 39 LL 317 plakalı otomobil, Tosya-Osmancık yolunun Kızıltepe mevkisinde, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı.

Çarpmanın etkisiyle takla atan araçtan fırlayan Behiye Demir (63), olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, sürücü Demir ile araçta bulunan Hayrettin (68) ve Hatice Demir (36) yaralandı. Ambulanslarla Osmancık Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılar, ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Behiye Demir'in cenazesi, savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Osmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor...







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hanım karadeniz 9 yıl önce

Allah sabırlık versin

Avatar
Ali Demir 9 yıl önce

Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun

Avatar
Hava Geldi AKYAZI 9 yıl önce

ALLAH cc rahmet eylesin

Avatar
Fatma 9 yıl önce

Allah rahmet eylesin