Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar Goşkinu

Osman Uzun vefat etti.



Şalpazarı Dernekler Federasyonu (ŞALFED) Başkan Yardımcısı ve Kadırga Derneği Başkan'ı Mahmut Uzun'un ağabeyi Osman Uzun yüksek tansiyona bağlı beyin kanaması geçirmesi nedeni ile tedavi gördüğü İçerenköy AVİCENNA Hastanesi''de vefat etti.

Osman Uzun'un cenazesi Toprağa verilmek üzere bu gün saat12:00-13:00 civarında Sancaktepe'de bulunan Ağasar Şalpazarlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinden hareket ederek memlekete gidecektir.

Osman Uzuna Allah'tan rahmet acılı Ailesine başsağlığı dileriz. Şalpazarı Haber Ekibi.

Dernekten ücretsiz otobüs kaldırılacaktır gitmek isteyen vatandaşlarımıza duyurulur.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Talip Aksoy 11 yıl önce

Mekanın cennet olsun

Avatar
Çavuş Metin ÖZARSLAN 11 yıl önce

Osman Uzun kardeşimize Allah'tan rahmet, Ailesine ,yakınlarına ve dostlarına başsağlığı diliyorum... Mekanı cennet olsun.

ÖREN-DERNEK BAŞK.
ÇAVUŞ METİN ÖZARSLAN

Avatar
mehmet sayal 11 yıl önce

Çok değerli bir arkadaşımızı kaybettik. Her şeyin bir sonu vardır. Osman kardeşimizin de nasibi bitmiş. Yaradan böyle istedi.15 yıllık gönül dostum Osman kardeşime Allah'tan gani gani rahmet diliyorum. Tüm Uzun ailesinin ve yakınlarının başı sağ olsun.

Avatar
yaşar ergin 11 yıl önce

osman abimin ahirete göçmesini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum.güler yüzü ve adam gibi adam olması nedeniyle çevresinde çok sevilen abimiz osman uzunu rabbim cennetinde dinlendirsin inşallah.allahın rahmeti ve mağfireti üzerine olsun osman abi.

Avatar
Ali Osman BAYRAKTAR 11 yıl önce

Şalpazarı Ortaokulundan sınıf arkadaşım,değerli kardeşim, OSMAN UZUN'a Allahtan Rahmet diliyorum.Yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Mekanın Cennet olsun.Seni hiç unutmayacağım...

Avatar
Aykut UZUN 11 yıl önce

Ah be amca bıraktın yeğenlerini gurbet ellerde amcasız, heybetin güler yüzlülüğün duruşun yeterdi sen bizim çınar ağacımızdın allahın rahmeti üzerine olsun huzur içinde yat yeğenlerin seninle gurur duyuyor.

Avatar
Mustafa KÜÇÜK 11 yıl önce

Şalpazarında, orta okulu aynı sınıfta okuduğum ve bu dönemden beri arkadaşım, kardeşim olan Osman ın bu genç yaşta ahrete göçmesine çok üzüldüm. Osman Kardeşime Rahman ve Rahim olan Yüce Rabbimizden sonsuz rahmet, Sevenlerine, dostlarına, Acılı yakınlarına sabırlar dilerim.
Mekanı Cennet Olsun

Avatar
Güngör çalık 11 yıl önce

Osman kardeşimize Allah'tan rahmet, Ailesine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.