Öne Çıkanlar Büyükşehir Tosya davet Kırklareli Kurban bayramı

Osman Nuri Gülay Toprağa verildi.
Yıllar önce felç geçirerek yatağa bağlı kalan ve üç hafta'dır Vakfıkebir Devlet Hastahanesi Yoğun bakım servisinde tedavi gören Geyikli Beldesi Yeşilyurt Mahallesi sakinlerinden Osman Nuri Gülay dün akşam vefat etmişti.

2 kız 2 erkek olamak üzere 4 çocuk babası olan, ve 75 yaşında vefat eden Osman Nuri Gülay'ın cenazesi bugün öğle namazı'na müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Geyikli Beldesi Konakyanı Mezarlığında toprağa verildi.

Cenazeye; Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Av.Nevzat Çabuk,Ak Parti İlçe Başkanı Metin Günay ve yardımcısı Fatih Yılmaz, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Mustafa Bektaş, Geyikli Belediyesi eski Başkanı ve İş adamı Ahmet Yüksel Gülay, SİSDER Başkanı Abdullah Gülay ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.


Şalpazarı Haber Ekibi olarak, Merhum Osman Nuri Gülay’a Allah’tan rahmet, acılı ailseine ve yakınlarına sabırlar dileriz.







Haber: Mehmet YAŞAR






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.