Öne Çıkanlar Çelige Tuzla Belediyesi PTT tekstil Erhan Yavuz

 Mustafa Uzun toprağa verildi.

Birkaç aydır, yakalandığı amansız hastalık nedeniyle evde ve hastanede tedavi gören ve yaklaşık bir ay önce rahatsızlığının ilerlemesi sonucu Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun’un babası Mustafa Uzun (86) Çarşamba günü saat 20:00 sularında tedavi gördüğü Vakfıkebir Devlet Hastanesinde vefat etmişti.

Mustafa Uzun’un cenazesi bu gün öğle namazını müteakip Beşikdüzü Merkez Eski Camii önünde, Vakfıkebir İlçe Müftüsü Hüseyin Köksal’ın kıldırdığı cenaze namazının ardından İlçeye bağlı Şahmelik Köyü’ndeki evinin yanında bulunan aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye kaymakamlar, çevre il, ilçe ve beldelerden gelen belediye başkanları, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçe müftüleri, siyasi parti il ve ilçe başkanları, il genel meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile ilçe ve çevre köylerden çok sayıda vatandaşlar katıldılar.










Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.