Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı Ağasar Kadırga İlçe

Müftü Ömer Tütüncü Hayatını Kaybetti


Dün akşam saatlerinde aniden fenalaşan Müftü Ömer Tütüncü Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Müftü Tütüncü, gece saat 01:00 sularında hayata gözlerini yumdu. Müftü Tütüncü Şalpazarı İlçemizin Müftüsünün olmadığı zamanlarda da uzun zaman İlçemiz Müftülüğüne vekalet etmişti.

Müftü Ömer Tütüncü’nün cenazesi yarın (24.11.2014) Pazartesi günü, Akçaabat Derecik Karaman Mahallesi Merkez Camii’nde Öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedilecek.

Şalpazarı Haber  Ekibi olarak Merhum Müftü Ömer Tütüncü Allah’tan rahmet, acılı ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.