Öne Çıkanlar Zeki Çabuk Bahri Beldüz oto boya şalpazarında kaza Şehit yakınları ve gaziler

Halil Kulaç toprağa verildi.
İstanbul’da vefat eden ve ilçemize bağlı Sugören Mahallesi nüfusuna kayıtlı Halil Kulaç, Maltepe Merkez Camii’nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

İstanbul ve civar illerde yaşayan Şalpazarlıların yoğun katılımıyla gerçekleşen cenaze törenine başta Maltepe Belediyesi Meclis üyesi Mehmet Ali Candaş ve ŞALFED kurucu başkanı Harun Özdemir olmak üzere Şalpazarlı sivil toplum kuruluşu başkan ve temsilcileri ile Kulaç’ın yakınları iştirak ettiler.

Cenaze namazının kılındığı camiyle mezarlığın hayli uzak olmasına rağmen cemaatin önemli bir kısmının defin törenine kadar gelmiş olması dikkat çekti. Cenaze boyunca Ali Kulaç metanetini muhafaza ederken, kardeşlerinin hayli üzgün oldukları gözlendi.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Osman YAVUZ 11 yıl önce

Allah Halil Amcayı nur içinde yatırsın geride kalan tüm yakınlarına acil şifalar dilerim.

Avatar
Metin erdogan 11 yıl önce

Canım dedem mekanin cennet olsun

Avatar
NEŞET YILMAZ 11 yıl önce

HALİL KULAÇ amcamıza Allahtan rahmet,başta ali mustafa ve diğer çocuklarına baş sağlı dilerim allar diğer yakınlarına sabırlar eylesin allaha emanet olun.

Avatar
birol kulaç. 11 yıl önce

ALLAH halil kardeşimizin mekanını cennet eglesin geride kalanlarına sabır versin.

Avatar
KAZİM AKSOY 11 yıl önce

Halil Kulaç amcamıza Allah'tan rahmet,başta Ali abimiz olmak üzere yakınlarına başsağlığı dilerim.