Öne Çıkanlar hıdırellez bahar bayramı Sevim Bayraktar istanbul Üsküdar Belediyesi meclis üyesi Toprak kayması

Ertuğrul Ataman ebediyete uğurladı

Tedavi gördüğü Trabzon Kanuni Araştırma Hastanesi’nde dün vefat eden Ertuğrul Ataman bugün Şalpazarı’nda kılınan cenaze namazının ardından Karakaya mahallesinde toprağa verildi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan V. Atilla Ataman ve Karakaya Mahallesi Muhtarı Nurettin Ataman‘ın ağabeyleri olan Ertuğrul Ataman, Şalpazarı Merkez Camii bahçesinde öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardında Karakaya mahallesinde aile kabristanlığında toprağa verildi.

Ataman'ın cenazesine; AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, ve Şalpazarı ve ilçe dışından binlerce kişi katıldı. 

Şalpazarı Haber ekibi olarak Merhum Ertuğrul Ataman‘a Allah’tan rahmet, Ataman ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.