Öne Çıkanlar Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice Yarımbaş Hilmi Türkmen

Çatıdan düşen Yaşar Yılmaz hayatını kaybetti

Edinilen bilgiye göre bugün saat 14.oo sularında oturduğu evin üzerindeki fındık harmanını yağmurdan korumak için üzerini kapattığı sırada dengesini kaybederek beton zemine düşen Yaşar Yılmaz çağrılan 112 ambulans ile Vakfıkebir Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumunun ağır olması nedeniyle Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilen Yılmaz bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaşar Yılmaz’ın cenazesi 15 Eylül Çarşamba günü ikamet ettiği Üzümözü Mahallesi Mezarlık Boğazı Camiinde kılınacak cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan mezarlıkta ebediyete uğurlanacak.

1941 doğumlu, evli ve üç kız, üç erkek olmak üzere toplam altı çocuk babası olan Yaşar Yılmaz, Şalpazarı AK Parti eski ilçe başkanı Murat Topkara, Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Enver Kabataş ve Akçiriş Muhtarı Selçuk Usta’nın kayınpederiydi.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.