Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

V.Kebir Büyükliman Belediyespor 2-2 Şalpazarıspor


İkinci kümede mücadele edecek olan Şalpazarıspor yaptığı ilk ciddi hazırlık maçında Birinci kümede mücadele edecek olan güçlü rakibi Vakfıkebir Büyükliman Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Vakfıkebir Stadında oynanan karşılaşmada Şalpazarıspor güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyerek rakibi Vakfıkebir Büyükliman Belediyespor’un iki golüne Uğur ve Yavuz’un attığı gollerle karşılık verdi ve sahadan 2-2 lik sonuçla ayrıldı.

Maçın değerlendirmesini yapan Şalpazarıspor Başkanı Sezgin Özdin yapılan hazırlık maçında takımın ne durumda olduğunu görme fırsatını bulduklarını, güçlü rakibi karşısında güzel futbol oynayarak sahadan 2-2’lik skorla ayrıldıklarını belirtirken takımın oyunundan son derece memnun kaldığını belirtti.

Şalpazarıspor’un önümüzdeki günlerde daha iyi olacağını ifade eden Özdin, takıma yeni transferlerin en kısa zamanda uyum sağlayacağını ve Şalpazarıspor’un hedefinin gruptan şampiyon olarak bir üst lige çıkacağını belirtti.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.