Öne Çıkanlar Selahattin Geldi Ercüment Çömez Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin

Şalpazarıspor kadrosunu güçlendirdi.




2.Amatör B.Gurubunda ligi 2.sırada bitirerek Play-Off'a kalan Şalpazarıspor ara transferde kadrosuna dahil ettiği üç futbolcu ile kadrosunu güçlendirdi.
Şalpazarıspor Tonyaspor'dan Ali Kaplan ve Ayhan Yamaç, Bulancak'tan İlker Kutoğlu'nu transfer etti.
Şalpazarıspor kulüb başkanı Sezgin Özdin yaptığı açıklamada; "Play-Off'a kalan takımımıza bir defans, bir sol açık ve bir forvet olmak üzere üç futbolcu transfer ettik ve bu futbolcuları Akoluk Beldespor ile oynadığımız ilk Play-Off maçımızda ilk 11'de oynattık.

Yapılan transferler lig deneyimi olan tecrübeli futbolcular ve Şalpazarıspor forması ile çıktıkları Akoluk Beldespor Play-Off maçında çok uyumlu bir oyun sergileyerek kalitelerini gösterdiler.
Yapılan transferde bize destek veren hemşehrimiz Yusuf Özdemir'e teşekkür ediyoruz. Şalpazarlı işadamlarımızdan ve tüm Şalpazarlılardan maddi ve manevi destek bekliyoruz.

Play-Off karşılaşmalarındaki ilk maç bizim için çok önemli idi grubun güçlü ekiplerinden olan Akoluk Beldespor karşısında iyi bir skorla ilk maçımızı 3-1 kazanarak iyi bir başlangıç yapmış olduk" dedi.


 
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erol Yanık 12 yıl önce

Saygıdeğer hemşerilerim,bir yörenin beldenin,iliin,vede ülkenin tanıtımında spor en önde gelmektedir,Olimpiyatları,diğer uluslararası organizeleri alabilmek için lobi çalışmaları yapmaktayız ülke için.
buna istinaden Şalpazarımızın tanıtımı için derneklerimiz Federasyonumuz gerekli çalışmaları yapmaktadır.
Ancak,ŞALPAZARI SPOR sessiz sedasız hatta ilgi vede desteksiz,ilçemizi en üst düzeyde temsil ve tanıtma görevini yerine getirmektedir.
Derneklerden,Federasyonumuzdan,Şalpazarlı işadamları ve bürokratlarımızdan istirham ediyorum,bu sessiz ama başarılı tanıtıma her türlü desteği verelim.
Onların çıtayı daha üst seviyelere çıkartması için,taşın altına elimizi koyalım.
Acizane önerim,bir dayanışma ve başarı gecesi düzenliyelim diyor,başta SEZGİN HOCAM ve tüm sporcu kardeşlerime teşekürlerimi sunar başarılarının devamını dilerken,maddi manevi her türlü desteğe hazır olduğumu beyan eder,şampiyonluğunuzu şimdiden tebrik ederim.
EROL YANIK
ŞALFED AS BAŞKANI