Öne Çıkanlar Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği

''Sabriye Şengül Ezdi Geçti ''
Gebze belediyesinin katkılarıyla düzenlenen Dünya Altın Kemer unvan maçı ve Avrupa Şampiyonluğu ile 6. Uluslar arası müsabakalarda gururumuz Sabriye Şengül çıktığı ilk profesyonel maçında 55 kiloda karşılaştığı İstanbul Bölgesinden Didem Genç’i ezdi geçti. Karşılaşma Gebze Stadyumu’nda oldu.

Gebze'deki maçta başta Gebze'de yaşayanlar olmak üzere İstanbul ve civar illerden gelen Ağasarlı hemşehrileri de Sabriye'yi yalnız bırakmadılar.




















banner124

şalpazarıhaber salpazarihaber
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bülent Şirin 13 yıl önce

Ben lafı uzatmayayım ve kısa keseyim: Gız varul Sabriye, varuuulll...

Avatar
Mustafa KILIÇ 13 yıl önce

Sabriye ŞENGÜL kardeşimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim.evet dün akşam sabriye'yi desdeklemek için bende tirübündeydim.enaz onun kadar heyecanlıydıkda.ringde adeta rakibini ezip geçmesi,ilerisi için kendisine olan cesaretini artırır gibiydi.hele hele rakibi yenip üzrine giydiği Trabzonspor formasıyla adeta biryerlere mesaj yolluyordu..nasılda gururlandık nasılda mutlu olduk.Sabriye'nin hamsi ve sırgan yiyipde gebzeye maç yapmaya geldiği nasılda belli oluyordu.tebrikler Sabriye ŞENGÜL...