Öne Çıkanlar Şalpazarı Sisdağı vefat spor Tuzlaspor

Sabriye Faslı rakibini dağıttı.
Profesyonel Dünya şampiyonlar gala gecesinde ringe çıkarak Türkiye’yi bayanlar kategorisinde temsil eden Şalpazarı'nın ve Trabzon'un gururu Sabriye Şengül Faslı rakibi Soumeya Sammoudi'yi 3-0'lık net skorla yendi.
 
Antrenmanlarını antrenörü İskender Oflu nezaretinde Trabzon’da gerçekleştiren Sabriye, “Kick Boxing Dünya şampiyonlar gecesinde Türkiye’yi temsil etti. 28 maçta sadece 2 kez yenilen Faslı rakibini dün akşam yapılan maçta resmen bozguna uğratan Sabriye Şengül, hem Türkiye'nin hem de Trabzon'un gururu oldu.

Çok sayıda kişinin ekranları başında desteklediği Sabriye, bu galibiyetle Kick Box'ta kadınlar kategorisinde efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Sabriye, galibiyetini Türk bayrağına sarılarak kutladı.


Şalpazarı Haber Ekibi olarak Sabriye Şengül'ü tebrik eder başarılarının devamını dileriz.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.