Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Düzköy Sezgin Özdin Sisdağı Ağasar

Okullar arası masa tenisi turnuvası sona erdi.
Şalpazarı Milli Eğitim Müdürlüğü'nün düzenlemiş olduğu, İstiklal Marşımızın kabulünün 92. yıl dönümü ile yazarı Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinlikleri dolayısıyla ve 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü'nün 98. yıldönümü münasebetiyle 13-14 Mart tarihleri arasında yapılan Şalpazarı Okullar arası masa tenisi turnuvası sona erdi.

Şalpazarı Halk Eğitim Müdür'lüğü
Beden eğitimi Öğretmeni Köksal Kocaman'ın koordinatörlüğünde düzenlenen turnuva Ortaokullar ve Liseler arası olmak üzere iki grupta yapıldı.

Turnuvaya Ortaokullar Grubunda, Erkeklerde; Şalpazarı Atatürk Ortaokulu 2, Doğancı Ortaokulu, Gökçe Köy Ortaokulu ve Geyikli Ortaokulu ise 1'er takımla katıldılar.

Ortaokul Kızlarda ise Doğancı Ortaokulu 2 ve Gökçe Köy Ortaokul'u ise 1'er takımla katıldılar.

Liseler arasında Erkeklerde; Şalpazarı Çok Programlı Lisesi, Şalpazarı İmam Hatip Lisesi, Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 1'er takımla katıldılar.

Liseler arasında Kızlarda; Şalpazarı Çok Programlı Lisesi, Şalpazarı İmam Hatip Lisesi, Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 1'er takımla katıldılar.

Buna göre derceye giren Ortaokul ve Liseler şunlardır;


Ortaokul Erkekler;
1.Atatürk Ortaokulu
2.Atatürk Ortaokulu 2. Takım'ı
3.Doğancı Ortaokul'u

Ortaokul Kızlar;

1.Doğancı Ortaokulu
2.Doğancı Ortaokulu 2. Takımı
3.Gökçeköy Ortaokulu

Liseler Erkekler;
1.Şalpazarı Çok Programlı Lisesi
2.Şalpazarı İmam Hatip Lisesi
3.Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi

Lise Kızlar;
1.Şalpazarı Çok Programlı Lisesi
2.Şalpazarı İmam Hatip Lisesi
3.Şalpazarı Ayten Yılmaz Anadolu Sağlık Meslek Lisesi.

Dereceye giren Öğrenciler'in Ödüllerini Şalpazarı Milli Eğitim Şube Müdür'ü Enver Kabataş, Şalpazarı Atatürk ilköğretim Müdür'ü Muhammet Karabayır ve beden eğitimi Öğretmenleri verdiler.





















 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.