Öne Çıkanlar Necmi Kandil Ali Kandemir Avcılar dernegi abzon İli Şalpazarı İlçesi Sinlice Köyü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Beykoz

Trabzon Şalpazarlılar Derneğinde olağan genel kurulu 25 Mart 2012 Tarihinde yapılacak.
Trabzon Şalpazarlılar Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği’nin olağan genel kurulu 25 Mart 2012 Tarihinde yapılacak.
Dernek başkanı Turgut Kahraman yaptığı açıklamada “dernek yönetimi olarak hedeflediğimiz projelerimizi tamamlayamadık. Bu hedeflere ulaşmamız için zaman gerekiyor.
Bizim başlıca hedeflerimiz Eğitim, Sağlık ve Derneğimize bir mekan kazandırmaktır. Bu projeleri tamamlamak için yönetim kurulundaki arkadaşlarla birlikte tekrar göreve talip olduk.
Biz Şalpazarlılar Trabzon’da nüfus olarak Fatih, Ayasofya, Yeşiltepe, Karşıyaka ve Aydınlıkevler mahallerinde yoğunlaşmış durumdayız. Trabzon 2014’te Büyükşehir olacak ve bu mahallelerin hepsi Fatih ilçesine dahil edilecek. İstanbul Kirazlıtepe’de Şalpazarlıların konumu neyse, Trabzon’da da Fatih’teki konumu odur. Dolayısıyla Fatih ilçesi bizim için çok önemli bir hale gelecektir. Biz de Fatih’te güçlü ve etkili olmak istiyoruz”.
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Birol KARAOĞLAN 12 yıl önce

talib olduğunuz yönetim kurulu başkanlığında size ve ekibinize başarılar dilerim ALLAH yar ve yardımcınız olsun