Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Topkara Kongre Çalışmalarına Devam Ediyor.
AK Parti Genel Merkezi tarafından atama ile AK Parti Şalpazarı ilçe Başkanlığına getirilen Murat Topkara, Genel Merkez tarafından yapılacak olan 5.Olağan Kongre de tek listeyle İlçe Başkan Adayı olması kararlaştırlmıştı.

Topkara Mahalle Delegelerini Ziyaret Etti;
23 Kasıma sayılı günler kalmasıyla beraber Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Topkara ve  Şalpazarı AK Parti Belediye Meclis Üyeleri İlyas Oğuzoğlu. Zeki Çabuk, Eski Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen ile Yönetiminde bulunan Parti Üyelerin eşliğinde İlçe merkezine bağlı Kuzuluk Mahallesi, Sinlice Mahallesi. Şıhkıranı  ve Simenli Mahallerinde Delegelerle beraber bir araya geldi. ve yapılacak olan seçim çalışması görüşüldü.

AK Parti İlçe Başkanı Topkara  İlçe de bir cenaze merasimine katılmasının ardından ilçe merkezi ve mahallerde oy kullanacak olan delegeleri ziyaret ederek, Partililere ve oy kullanacak olan delegelere 23 Kasım 2014 Pazar günü yapılacak olan AK Parti Şalpazarı 5.Olağan Kongresi’nde Genel Merkezin talimatı doğrultusunda tek liste aday olacağını, İkinci bir liste olması halinde yapılacak olan seçimin iptal olacağını delegelere anlattı.

Şalpazarı Hizmet Zengini Olacak;
Şalpazarı’nın bu güne kadar alamadığı hizmetlerinin alabileceğini bunu da yapabilecek bir ekibe sahip olduklarını belirten Topkara, bir haftadır Ankara da kalarak, Şalpazarı İlçe merkezinde Ekim Ayı içerisinde yaşanan  sel felaketinden dolayı Afet Bölgesindeki mağdurların derdine derman olmak için gecesini gündüzüne katarak 5.Olağan genele kurul öncesinde  ilgili birimlere ziyarette bulundu.

Şalpazarı’nda yaşanan sel felaketinden sonra oluşturulan bir ekip çalışmasıyla olaylara Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Diğer İl Özel İdaresi emrindekilerin gayretleri  çerçevesinde sel mağduralrının yardımına koşulduğunu bununda Gerk Trabzon Valimiz, Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımızın ilçemizi ziyaretinde söyledikleri yardımlarla ilgili Ankara ziyaretimde  gerçekleştirdiğim. Çalışmalar sonunda bu paranın İlçemize aktarılmasını sağladım diyebilirim. Afetlerle ilgili olarak yaptığım çalışma sonunda (1 Tirilyon 126 Milyon) lira yardımın ilçeye gönderileceğini belirten Başkan Topkara İlçemizin kanayan yaralarına derman olacaklarını belirtti.

Hükümet Binası Müjdesini Verdi;

Şalpazarı AK Parti İlçe Başkanı Murat Topkara yaptığı açıklamada ben uzun yıllara Devlet Memuru olarak Ülkeme Hizmet ettim. Emekli oldum hizmetlerime İlçemde devam etmem istendi ben de bu görevden kaçmadım gereken neyse yapacağımı belirttim İlçem şimdiye kadar alamadığı hizmetleri teker teker almaya başladı ben de bunun takipçisi olamak istiyorum. Benim Merhum Babam da bir siyaset adamıydı bizler aileden siyasetçiyiz hizmet alamadığımız yerde durmayız bizler önümüzdeki yıllarda Şalpazarı’nı Hizmet zengini yapma gayreti içerisinde çalışabilmek için önümüzde yapılacak olan 5.Olağan Genel Kurulda bize destek olunmasını istiyoruz dedi.

Başkent ziyaretimde İlçemizde yapılması düşünülen Hükümet binasıyla ilgili görüşmem de olumlu geçti bunu da yapılması için gerekli yerlerden sözü aldım dedi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
huseyin karadeniz 9 yıl önce

Hayirli olsun ilcemize