Öne Çıkanlar Hilmi Türkmen Ağasar Goşkinu Melisa beton mikseri ucuruma uctu

 Mustafa Demir Aday Adaylığı Müracaatını Yaptı.
Bugün Ak Parti Şalpazarı İlçe merkezine gelen Mustafa Demir başvuru formunu İlçe Başkanı Metin Günaya vererek resmi başvurusunu yapmış oldu.

Böylece Ak Parti'den Şalpazarı Belediye Başkan aday adayığı için müracaat edenlerin sayısı 8'e çıkmış oldu.






Mustafa Demir, Yazılı olarak yayınladığı basın bildirisinde şu iafadelere yer verdi;


“Her Şey Şalpazarı İçin” Anlayışı ile yola çıkyoruz’’

“Şalpazarı’mızın kronik hale gelen göç, yol, su, eğitim, sosyal yaşam, sağlık sorunlarını çözebilecek bir iradeye ihtiyaç vardır. Bu ihtiyaçları çözebilmek adına yola çıktık.

İlkeli siyasetle Şalpazarı’nın ihtiyaçlarını görüşerek, tartışarak, uzlaşarak çözmek için Şalpazarı Belediye Başkanlığı görevine talibim.

Kısa vadeli ve çıkarlara yönelik hedefler yerine halkın siyaset kurumu ve siyasetçilere olan güveni sağlanarak ihtiyaçların tartışılması ve çözüm önerilerinin birlikte bulunabilmesi inancıyla yola çıktık.

Gerçekleşmesi mümkün olmayan vaatleri asla gündemimize almayacağız. Seçim öncesinde, aday olabilmek, Şahsi amaçlara ulaşabilmek, gelecekle ilgili hiçbir beklenti içinde olmadan Şalpazarı’na hizmet için, devlet millet dayanışması ile yıllardır gündemde olan sorunları çözmek adına bu göreve talip oldu.

İlçemizde önemli bir sorun olan işsizliğe çare olmak için meslek danışmanlığı sistemi ile İşkura kayıtlı her işsiz için meslek danışmanları belirlenecek. Bu danışmanlarla işsizlerimize bire bir hizmet verilecek mesleksiz olan ve iş arayanlara mesleklere yönlendirme hizmeti verilecektir. Laf üretmeyip az konuşup çok iş yapacağız. TOKİ ile işbirliği yapılarak İlçemizde Modern alt yapısı yapılmış konutlar yapacağız. Yeni evlenecek ve eğitim yapmakta olan yoksul gençlerimiz tüm imkânlar kullanılarak desteklenecektir.

Şalpazarı’mız için yapacağımız tüm hizmetleri hiçbir abartıya meydan vermeden her hizmeti açık, anlaşılır, bir şekilde anlatacağız. Sorumluluk alanımızdaki her türlü bilgiye vatandaşımız istediği anda ulaşması sağlanarak şeffaf belediyecilik anlayışı ile çalışacağız.

Yapacağımız her hizmet ya da proje enine boyuna müzakere edilecek gerekli incelemeler ayrıntısına kadar yapılacak, kaynağı takvimi gösterilerek halkımıza sunulacaktır.

Yıllarca devlette edindiğimiz bilgi, tecrübeleri ve birikimleri bundan sonra Şalpazarı’mız için kullanacağız. Allah’ın izniyle verdiğimiz her sözü yerine getirecek, birlikte sorunları çözerek ve başarılı olacağız. Yerine getiremeyeceğimiz hiçbir söz bulunmayacağız.

Şalpazar’lılara inanarak bu yola çıktım. Hemşerilerime inanıyor ve güveniyorum Şalpazarı’lılar da bana inanıp güvensinler. Zaman bizim ve onların yanılmadığını gösterecektir. Bugüne kadar ki görevlerimizde inançla çalıştık. Bize inanan ve güvenler de gördüler ki hep başarılı olduk.

Bundan sonrada sizlerin desteği ile belediyecilik alanında da başarılı olacağız. Şalpazar’lılar olarak Birbirimize güvenir ve kenetlenirsek önümüze çıkabilecek olan her engeli aşacak ve gerçeğe dönüştüreceğimizden asla şüphem yoktur. Bu günden itibaren yapacaklarımızı bir bir ortaya koyarak çözüm önerilerini sıralayacağız. İlçemize hizmette hiçbir problem, hiçbir sorun, dışarıda bırakılmadan ayrıntıları ile projelendirilecek. Hizmetler Özenle takip edilip sonuçlandırılacak, yapacaklarımız halkımız tarafından hayranlıkla takip edilecektir.

Aday olamasam ve seçilemesem de İlçemizin yol, su, işsizlik, göç verme vb. konularda her meselesini çözüm önerilerimizle ortaya koyacağız. Aday olan ya da seçilen kim olursa destek vermeye devam edeceğim. 2014 yılında yapılacak seçimlere bu amaçla aday adayı oldum. Şalpazarı’mızın gelecekte daha iyi, huzurlu ve yaşanır ilçe olabilmesi için iyi ve kötü günde sizlerle beraber olacağım. Hiç bir makam ve mevki düşünmeden, İlçemize hizmet adına bize ne görev düşerse, Her türlü fedakârlık ve desteği vermeye hazır olduğumu ifade etmek istiyorum.

2014 Mart ayında yapılacak mahalli seçimlerin Ülkemize, Aziz Milletimize, Hayırlara vesile olmasını Yüce ALLAH’dan niyaz ediyorum. Ülkemizin, İlçemizin hizmetinde bulunanlara, katkı ve destek verenlere, emeği geçenlere teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.

 Mustafa Demir Kimdir.?

Mustafa Demir 1957 yılında Trabzon ili Şalpazarı İlçesi Turalıuşağı Mahallesinde doğdu.

İlk ve ortaokulu Şalpazarı’nda, lise öğrenimimi Ankara’da tamamladı. Yüksek öğrenimimi Ankara Gevher Nesibe Sağlık Eğitim Enstitüsünde, lisans eğitimimi ise Malatya İnönü Üniversitesi Sağlık Eğitimi Lisans programında tamamladı.

Siyaset akademisi ve yerel yönetimler programını bitirdi. Değişik yer ve görevlerde 35 yıl devlet memurluğu görevinde bulundu. Memurluk hayatının 25 yıllık yöneticilik görevinde Vakfıkebir, Şalpazarı, Beşikdüzü Sağlık Meslek Liselerinin kurucu Okul Müdürlüğü ve müdürlük görevlerinde bulundu.

Bu süreçte 5 takdir, 1 başarı ve 5 teşekkür belgesi aldı. Eğitim yönetim, denetim, teftiş ve değerlendirme konularında çok sayıda eğitimi başarı ile tamamlayarak belge aldı.

Yurt dışında Almanya, Avusturya, Hollanda ve Çek Cumhuriyeti'nde Proje çalışmalarında bulundu.
Mustafa Demir, Evli ve 3 çocuk babası.

 Daha önce 1999 yılında Şalpazarı Belediye Başkan aday adayı 2011 yılında Millet Vekili aday adayı oldu.

Beşikdüzü Anadolu sağlık meslek Lisesinde Müdür olarak görev yapmakta iken bu görevinden istifa ederek Şalpazarı belediye başkanlığına aday adayı oldu.




banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan Yaşar 10 yıl önce

İdari tecrubesiyle ilçemize hayırlı işler yapacağından eminim

Avatar
osman gülay 10 yıl önce

Şimdiye kadar yapmış olduğu çok başarılara şahit oldum. Şalpazarının geleceği için yerinde ve doğru bir başkan olduğuna inanıyorum yolun açık olsun Başkanım.

Avatar
izzet demir 10 yıl önce

daha iyisini düşünemem yolun açık olur inşallah

Avatar
nergis güdü 10 yıl önce

Insallah secilirsiniz hocam sizden daha iyisi gelemez salpazarina sonuna kadar destekcinizim.

Avatar
Muhammet bilge 10 yıl önce

Mustafa hocam bircok isin altindan basariyla kalkmistir muthis bir yoneticidir. Salpazari ici mustafa demir...

Avatar
MAHMUT ŞEKERCİ 10 yıl önce

SEÇİLİRSE ŞALPAZARINA EN İYİ HİZMETİ EDİCEĞİNDEN EMİNİM

Avatar
Zühtü ağaçdiken 10 yıl önce

Belediye baskani secilirse verdigi sozlerin yerine getirmek icin elinden gelecegini yapacagina inaniyorum allah yolunu acik etsin simdiden salpazarina hayirli olsun diyorum

Avatar
Hasan yaşar 10 yıl önce

Destekliyoru ilçemize yakışır