Öne Çıkanlar Ali Bayram İstinye Aktaş derneği Ali Sak Alaattin Aktaş

MHP Adana Milletvekili Muharem  Varlı Şalpazarı'nı ziyaret etti.
Bu gün saat 10:00' da Şalpazarına gelen MHP Adana Milletvekili  Muharem Varlı, Şalpazarı MHP İlçe teşkilatını ziyaret etti. Cuma namazını Şalpazarı'nda kılan Muharem Varlı İlçe esnaflarını ziyaret ederek esnafların ve vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek onlarla sohbet etti.

Geçtiğimiz yıl  Eskişehir Valisi'nin korumalığını yapan Üzümözü Köyünden Şenol Çakır’ın babası Hacı İsmail Çakır; oğlunun görevi başında şehit olduğunu, aradan geçen onca zaman dilimi içerisinde şehid'in eşine aylık bağlanmadığını gereğinin yapılmasını istedi.

Şalpazarı ziyaretinde, MHP Adana Milletvekili Muharem Varlı,ya eşlik eden, Şalpazarı İlçe Başkanı Hasan Karabayır ve İl Başkan Yardımcısı Refik Kurukuz Yöremize özgü renklerle el emeği göz nuru olarak kabul edilen çentiği hediye ettiler.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.