Öne Çıkanlar MİS kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş ŞALFED

Gümrükçüoğlu'ndan Şalpazarı’na Ziyaret.
Trabzon Belediye Başkanı ve AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu AK Parti Şalpazarı ilçe Başkanı Metin Günay, AK Parti Şalpazarı Belediye Başkan adayı Fehmi Cengiz, Belediye Meclis üyeleri çok sayıda Partililer  AK Parti Şalpazarı İlçe Binası önünde karşıladılar daha sonra İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ile İlçe içerisindeki esaf ziyaretleri gün boyu devam etti.

Beraberinde AK Parti Şalpazarı Belediye Başkan adayı Fehmi Cengiz ve partililer ile ilçede esnafları ziyaret eden Gümrükçüoğlu'na ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

 İlçe sakinlerinin sıkıntılarını tek tek dinleyerek not alan Başkan Gümrükçüoğlu, Şalpazarı ilçesinde vatandaşlara seslenerek" Bu seçimler Şalpazarı ve tüm ilçelerimiz için çok önemli. Çünkü Trabzon'umuz Büyükşehir belediyesi oldu. Sizlerin de bildiğiniz gibi Ak Parti dışında tüm alternatiflerin Şalpazarı'nı Büyükşehir Belediyesi'nin dışında tutmak istedi.

CHP ve MHP Şalpazarı ilçemizi Büyükşehir belediyesinin içinde düşünmüyorlardı. Ama biz AK Parti olarak tüm ilçelerimizi Büyükşehir kapsamına aldık. Şimdi gelip sizlerden oy istiyorlar. Bunu ne yüzle yapıyorlar. Bu konuyu onlara söyleyin. 200 trilyonluk bütçenin 300 trilyona çıkmasıyla acaba Beşikdüzü vatandaşı diğer ilçelerin ve merkez ilçe vatandaşının yanında 2. sınıf vatandaş mıydı?' diye sorun" dedi.

 Gümrükçüoğlu, İl Belediyesi olarak bugüne kadar her zaman Şalpazarı'nın yanında olduklarını ifade ederek "Bundan sonrada büyükşehirle bu desteğimiz katlanarak aratacaktır. Şalpazarı'nda turizmin daha da geliştirilmesi için geliştirilecek projelere destek vereceğiz. Halkın talebi ve görüşü neyse biz onu yaparız. Hizmeti sağlamak için ne lazımsa yapacağız.

Açık söyleyeyim. Şalpazarı'nda vadi boyunca bulunan güzellik dünyada çok bulunan bir güzellik değil. Büyükşehirle birlikte yaylalar dahil hizmet etmediğimiz metre kare alan kalmayacağı gibi ilçe Belediyelerimiz de önemli bir güce kavuşacak. İlçelerimizin gelirleri yüzde 2.5'dan yüzde 4.5'a çıkacak" dedi.
Gümrükçüoğlu Önümüzdeki Cuma Namazı Geyikli de

Şalpazarı İlçesi’ni ziyaret eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan’ı Dr.Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu AK Parti’ye gönül veren dostlarım Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Hafızasında her zaman Şalpazarı hatırası bir başka olarak duruyor.

Bende size bu gün buradan söz veriyorum  (14.03.2014) Cuma namazını Şalpazarı İlçemizin şirin Beldesi Geyikli de kılmak, orada bulunan  Büyükşehir temsilcisi Muzaffer Bayraktar ve siz Belde halkının sorunlarını hep beraber çözmek adına şimdiden notlarımın arasına kaydediyorum dedi.

Gümrükçüoğlu Yine Çocukları Sevindirdi

Gümrükçüoğlu seçim çalışmaları boyunca gittiği İlçe ziyaretlerinde olduğu gibi Şalpazarı ziyaretin de kız çocuklarına bebek, erkek çocuklarına da oyuncak araba dağıtımını sürdürdü.















banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
cilgin usta 10 yıl önce

Sayin buyuk sehir belediye baskanim sayin encumen adayim mehmet nuhcu haric alayi yalaka alayi ajan alayi ikiyuzlu bazilarida soz veripte sozunde durmayan kisileoy yok

Avatar
kadir gülay 10 yıl önce

Hep duygusal siyasetler kimse şunu diyemiyor biz hala şalpazarına 1984 siyaseti yapıyoruz madem hatalinizde hep şalpazarı var iki araba yan yana geçemiyor neden yolu şimdiye kadar şehirin dışına almadınız kazanırsamı alınacak hala yolları kırayder temizliyor hanı yayla yollarına kadar 2013de bitecek şekilde asfalt olacaktı yok öyle hizmetini yap oyunu al haka arabaya zincir takıp çamurdan çıkıyoruz hala milleti mecbur görüyorlar yok o yok bu aday belirlerken kime sordunuz biz burayı nasıl alırız elektrik abonesine göremi hesap yapıldı kim nasıl belirlediyse 9 adayı görmeyipte şimdi seçimi alır diğer belediyeler nasıl hizmet alıyorsa yeni gelen başkanda öyle hizmet alır herkese başarılar akp li olarak böyle yorum yapmak istemezdim ama olsun

Avatar
Bekir durmuş 10 yıl önce

Üsküdar kirazlıtepeden başarılar dilerim