Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Erhan Kekeç'le  kahvaltı vakti

Şalpazarı Eğitim Derneği başkan ve yöneticileri, ŞALFED Başkanı Semih Durmuş ile bölge dernek başkanlarıyla Kartal’dan MHP Adayı olarak yerel seçimlere giren Erhan Kekeç’i ziyarette bulunarak tebrik etti. Ağırtaş köyünden olan ve misafirlerini kendi mekânı olan Royal Vip’te kahvaltıda ağırlayan Erhan Kekeç, seçim sürecinde kendisine destek veren hemşehrilerine teşekkür ederek, bundan sonra başta dernekler faaliyetleri olmak üzere hemşehrileriyle daha fazla içli dışlı olacaklarını, maddi-manevi katkılarını esirgemeyeceklerini söyledi.

 

Açılış konuşmasını Şalpazarı Eğitim Derneği Başkanı Hasan Keskin yaptı ve Erhan Kekeç’i girişiminden dolayı kutlayarak, Şalpazarlıların birçok yerde ilçe meclisi üyesi ya da önemli bürokratik görevlere geldiklerini vurgulayarak “Şalpazarı artık kabuğunu kırmıştır” dedi.

 

Şalpazarı’ndaki ve İstanbul’da başta Üsküdar olmak üzere Şalpazarlıların yaşadıkları bölgelerdeki seçim sonuçlarının değerlendirilmesiyle başlayan sohbet toplantısı, Şalpazarı ve Şalpazarlıların sorunları ve çözüm önerilerinin konuşulduğu verimli bir beyin fırtınasına dönüştü. Toplantının sonunda Erhan Kekeç ve davetlileri kapıda hatıra fotoğrafı çektirdiler. 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.