Öne Çıkanlar MİS İbrahim Sarı kasımağzı Hilmi Türkmen Muzaffer Durmuş

AK Parti Şalpazarı İlçe Kongresi İptal Edildi.
AK Parti Genel Merkezi tarafından atama ile AK Parti Şalpazarı ilçe Başkanlığına getirilen Murat Topkara, Genel Merkez tarafından yapılacak olan 5.Olağan Kongre de tek listeyle İlçe Başkan Adayı olması kararlaştırlmıştı.

Daha önce adaylığını açıklayan AK Parti eski İlçe Başkanı Metin Günay`ın adaylıktan çekilmemesi ve adaylar arasında anlaşma sağlanamaması üzerine İki liste ile Kongreye gidilmesini kabul etmeyen AK Parti Genel Merkezi Şalpazarı İlçe Kongresini iptal ederek ilerki bir tarihe ertelendi.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
soner demirturk 9 yıl önce

bu akp nin zaten demokrasiye saygisi yok alismislar gőkten indirme yőnetim sekline yaptiklari sen gel sen baskan ol sen git demek demokrasi degil diktatőrlűktűr

Avatar
huseyin turkmen 9 yıl önce

Ben yaparim benim dedigim olacak diye birsey yok bu mantikla parti ilerlemez brakin halkin bolgenin insanina onlar secsin kisisel gorusum cok iyi olmus gecicide olsa adalet yerini bulmus insallah hayirlisi olur hebinize selamlar

Avatar
fikret tonyali 9 yıl önce

İyī olmuş belki başbakanin vizyon ve misyonuna uyan bir afay bulunur.