Öne Çıkanlar Fatma Özen Mevsimlik işçi kontenjan Bahattin Karabina Kültür bakanlığı

Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu Toplantısını Yaptı.



Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanlığı'nın yaptığı Danışma Kurulu Toplantısı, Ak Parti Trabzon İl Meclis üyesi Murat Yılmaz'ın açılış konuşmasının ardından Mustafa Kemal Atatürk adına saygı duruşu ve İstiklal marşı okunması ile devam etti.

Daha sonra Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay söz alarak kendisinin kısa bir süre önce genel seçimlerin yapılmasından sonra ilçe Başkanlığı görevine geldiğini ve bu göreve gelirken kendisine destek veren Köy Mahalle Muhtarlarına bir takım sözler verdiklerini ancak bu sözlerin arkasında duramadıklarını söyledi. Metin Günay buna gerekçe olarak da  İl teşkilatından yeterli desteği alamadıklarını gösterdi.

"Köy yollarının yoğun şekilde tahrip olduğu bir kış mevsiminden çıktık. Yollarımıza çakıllama yaptıramıyoruz. Şalpazarı'nın köy ve mahalleri kalabalık, İl Özel İdaresi Amirliği'nde bulunan araç ve gereçlerin yetersiz oluşundan dolayı zor durumdayız." diyen Günay yaklaşan yayla mevsimi dolayısıyla Şalpazarı'ndan Kadırga'ya kadar olan yolda çaılşma yaptıklarını ve obalara da bir çalışma yapacaklarını söyledi. Ayrıca ilçe Başkanı Metin Günay ilçemiz Belediye Başkanlığına bir çöp kamyonu alınıp Belediyenin hizmetine sunulacağını da sözlerine ekledi.


Şalpazarı danışma meclisi toplantısına trabzon il başkanlığı nezaretinde katılan Ahmet Sevinç ve seçim işleri Başkanı Mustafa Yanmış vasıtasıyla Şalpazarı'ndaki yapılması gerekenler ve ilçemiz genelinin bir nevi sürgün yeri gibi görüldüğü, ilçemizin 30 Mart 2012 tarihinden itibaren vekil kaymakam tarafından yönetildiği İl teşkilatına aktarıldı. Merkezden hizmet alamadıklarını ve dolayısıyla vatandaşlara, köy ve mahalle muhtarlarına vermiş oldukları sözlerin arkasında duramadıklarını belirttiler.



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.