Öne Çıkanlar Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Necmi Kandil Tevfik Uzun Ali Kandemir Avcılar dernegi

 Abdullah Gülay Aday Adayı Başvurusunu Yaptı.
Bu gün müracaat dosyasını Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay`a veren Abdullah Gülay, yaptığı konuşmada şunları söyledi;

Verddiğim bu kararı ve hizmete talip olma heyecanını sizle paylaşmak istiyoum. Ak Parti Şalpazarı Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğum değerli basınımız aracılıyla halkımıza duyuruyor, hizmete kendimizi diğer arkadaşlarımız gibi layık görüyorum her arkadaşımız aynı şekilde birer değerdir. Herkesi, bütün arkadaşları bu gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum

Uygulamalarıyla, Politiklarıyla sözde değil özde halkçı yaklaşımlarıyla, milli ve manevi kültürel değerlerimize bağlılığı ve Ağasar halkına hizmet için en uygun siyasi parti olarak gördüğüm için Ak Partiyi tercih ediyorum.

İlçemizin çözüm bekleyen sorunlarına yeni bir ufuk getirerek, ekip ruhu ile katkıda bulunacağıma inandığım için göreve talip oluyorum.

Bizim inancımıza göre, İnsana yapılan yatırım en önemli yatırımdır. İnsanı yaşat'ki Devlet yaşasın, Felsefesini kendimize esas kabul ettik. Eğitim camiasında ki 29 yıllık yöneticilik ve eğitim hizmetlerim sırasında bu gerçeği bizzat kaynağından öğrenme fırsatımız oldu. Bu tecrübe ve birikimlerimi ilçemiz insanları için hizmete dönüştürmek amacıyla siyaset yolunu tercih ediyorum.

Çıktığımız bu yolda bütün Ağasar Halkının, siz değerli basınımızın desteklerini bekliyoruz. Daha güzel bir Şalpazarı için,
Daha mutlu bir gelecek için Uykumuzu böleceğiz Çizmemizi giyeceğiz dedi.

Verdiğimiz bu kararın İlçemiz, Bölgemiz, Ülkemiz ve bütün İnsanlık için hayırlı olmasını diliyor, en kalbi duygularla, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum dedi.

Abdullah Gülay Kimdir;

1960 Şalpazarı Geyikli'de doğdu. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi'nden mezun oldu.
Askerliğini yedek Subay olarak tamamladı.
Ak Parti'nin Siyaset Akademisinde Belediye Başkanlığı eğitimi aldı.
29 Yıl boyunca yönetici ve Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak görev yaptı.
Ağasar Çepni Kültürü Adlı Şalpazarı halkının yaşamını ve Kültürünü anlatan derleme kitabını yazdı.Şalpazarı'nın sorunlarının ve yöre kültürünün tanıtılmasına  önemli katkıları oldu.Bu alanda ödüller aldı.
Yine birçok yarışma ve kalkındırma derneklerinin kuruluşuna öncülük etme fırsatı oldu.
Bu alanda halen enson kuruculuğunu yaptığı SİSDER'in Başkanlığını yapmakta.
Ömrü boyunca sürekli halkın kürsüsünde ve onların yanında oldu.
Zaman zaman Radyo Kültür'ü Programlarına katıldı.
Basın kartı sahibive Trabzon Yazarlar birliği üyesi.
Halen Eğitim Öğretim hizmetleri yanında yazarlık ve yayın kurulu üyeliği görevlerini sürdürken istifa eden Abdullah Gülay evli ve üç çocuk babası.

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ata çiçek 10 yıl önce

Şalpazarına Kaymakam yapsalar gitmeyen insanlar şimdi belediye başkanlığına hangi amaçla başvuru yapıyorlar acaba

Avatar
atıf köktaş 10 yıl önce

dürüst bi kişi şimdidfm hayırlı olsun