Öne Çıkanlar Büyükşehir Burdur Müftülüğü Tosya davet Kırklareli

Abdullah Erata çalışmalarına devam ediyor...


Şalpazarı’nda yaklaşan ilçe başkanlığı için yarış devam ediyor. Trabzon İl Başkanı Adnan Günnar’ın Metin Günay’dan yana tercihini kullanmasına karşılık diğer aday Av. Abdullah Erata da “kendisine destek olanlara ve sandıktan çıkacak karara saygılıyım” diyerek çalışmalarını sürdürüyor. 

31.01.2012 Salı günü Akçiriş köyünün en yaşlısı olan (94) Nazire Özcan’ı ziyaret eden Erata, uzun süredir yatalak olan Nazire teyzenin “ey oğul, seçim olmasa bizi hatırlamayacaksınız” şeklindeki şakayla karışık sitemiyle karşılaştı. 

Bilindiği gibi başta dört aday varken, sonradan iki aday Av. Abdullah Erata lehine çekildiklerini açıklamışlardı. Eğer başka aday çıkmaz ya da mevcut adaylardan biri çekilmezse pazar günü Şalpazarı’nda iki liste yarışacak. 

İlçemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. 





Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan



banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.