Öne Çıkanlar vefat Ali Tulumen Ali Küçük Gümrükçüoğlu Hatice

"Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz"

İçişleri Bakanlığınca 2019'un "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan edilmesi dolayısıyla başlatılan etkinlikler kapsamında "Yaya Güvenliğinin Nöbetçisiyiz" temasıyla Şalpazarı Hükümet konağı önünde gerçekleştirilen etkinliğe Şalpazarı Anadolu Lisesi öğrencileri de ellerinde trafikte yaya güvenliğini vurgulayan döviz ve pankartlarla destek verdiler.

Etkinlik çerçevesinde öğrenciler ve polis memurları tarafından sürücülere trafikte yaya güvenliği ile ilgili broşürler dağıtıldı, bilgiler verildi.

Şalpazarı İlçe Emniyet Amiri V. Soner Dinler etkinlikte yaptığı konuşmada, “Bugün 13.00-14.00 saatleri arasında tüm yurt genelinde yaya güvenliği için yayaların yoğun olduğu yerlerde nöbetteyiz. Trafikte yayalara yol verilmesi için sizleri bilinçlendirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız da, “İçişleri Bakanlığı’nın tüm Türkiye’de yayalara ve sürücülere vermeye çalıştığı mesajı biz de burada sizlere vermeye çalışıyoruz. Bir can bizim için önemli. Atacağımız bu adımlarla bir can kurtulmasına vesile olabiliyorsak ne mutlu bize” diye konuştu.


 

banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.