Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

Vali Öz'den İlçe MEM İrfan Ertav’a Başarı Belgesi.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav’a göstermiş olduğu başarılı çalışmalarından dolayı, başarı Belgesi ile ödüllendirdi.
Başarı Belgesini, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz adına İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan takdim etti.

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'ün İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Ertav’a verdiği Başarı Belgesi’nde şu ifadeler yer aldı;

Mahalli Hizmetiçi Eğitim Çalışmaları ve Öğretmen Akademisi Vakfının “Öğrenen Lider Öğretmen Seminerleri” marifetiyle eğitim altyapısının iyileştirilmesi, buna bağlı olarak eğitim ortamı ve materyallerinin nitelikli hale getirilmesini sağlamak amacıyla göstermiş olduğunuz çalışmayı üstün görev ve sorumlu hizmet anlayışı içinde yerine getirdiğiniz memnuniyetle gözlenmiştir.

Bu nedenle sizi 5542 sayılı İl İdaresi Kanununun 20,657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 122.Maddesi gereğince BAŞARI BELGESİ ile ödüllendiriyorum.


Başarılarınızın devamını dilerim.

A.Celil ÖZ
Trabzon Valis

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.