Öne Çıkanlar Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu Esat Kalay

 Sri Lanka Büyükelçisi Paaker Mohideen Kaymakam Sönmezi ziyaret etti
Şalpazarı'nı ziyaret eden, Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Paaker Mohideen, Sri, Lanka Trabzon Fahri Konsolosu Atilla Ataman ve eşleri İlçe Kaymakamı Cafer Sönmez’i makamında ziyaret ettiler. Üyelerin kolaylıkla bilgilerini paylaşabileceği güvenilir olan bilgileri saklar ve üçüncü parti kişi ya da kurumlar ile paylaşmaz.



Kaymakamı Cafer Sönmez; Öncelikle gerçekleştirdikleri bu ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyetleri ifade etti. Soru cevap şeklinde Ülkemiz ve Sri Lanka arasındaki tarihi ve ticari ilişkiler hakkında bir süre sohbet edildi.



Sohbetin ardından Kaymakam Sönmez ziyarete gelen misafirlere çeşitli hediyeler takdim etmesi ve hatıra fotoğrafı çekilmesi ile görüşme sona erdi.



Sri Lanka’nın Ankara Büyükelçisi Paaker Mohideen ve Sri Lanka Trabzon Fahri Konsolosu Atilla Ataman da Kaymakam Sönmez’ e göstermiş oldukları samimi ve yakın ilgiden dolayı teşekkür ettiler.

























Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.