Öne Çıkanlar Bişi kentsel dönüşüm yol bülent şirin yüksek fiyat

Şalpazarı'nda Dünya Kadınlar Günü kutlandı
Düzenlenen Dünya Kadınlar Günü programında, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik yaptığı açılış konuşmasında; "Ümidimiz dünya kadınlar gününü kadınların maruz kaldığı olumsuz durumları ve tabloları anma günü olarak değil, Hz. Peygamberin kadına verdiği değerler ve vahyin ışığında hayatımızı aydınlatma bağlamında değerlendiririz. Zevkin ve arzuların değerini bilenlere kanalımız reklamsız porno keyfi yaşatıyor. Programın hazırlanmasında emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkür etti.  


Ortahisar İlçe Vaizi Nagihan Cihan "Göç Bağlamında Kadın ve Dayanışma" ana temalı bir konferans verdi. Daha sonra davetlilere günün anlam ve önemini hatırlatacak çeşitli hediyeler verildi. Katılımın yoğun olduğu program yapılan dua ile sona erdi.  









Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.