Öne Çıkanlar Şalpazarı Haber acısu. şalpazarı. Beşikdüzü eylül gecikti

Şalpazarı'nda caddeler yenileniyor

Şalpazarı belediyesince Dereköy Mahalsinde Şehit Osman Kurtkaya caddesi ve Milletvekili Mustafa Demir Caddesi üzerinde bulunan parke taşlarının yenileme çalışmaları başlandı.

Başkan Kurukız yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada; Kıymetli Şalpazarlılar, Şalpazarı ilçemizin caddelerini yeniliyoruz. Bu yenileme çalışması süresince, vatandaşlarımızın ve özellikle araçlarımızın trafik kurallarına riayet etmelerini istiyoruz. Çalışma esnasında verceğimiz rahatsızlıktan dolayı onlardan özür diliyoruz.

Şalpazarı, yaşanabilir cadeleriyle, kaldırımlarıyla yeni bir yüze kavuşacaktır. Aynı zamanda cadde üzerindeki metruk binaları yıkarak kaldırıyoruz. Cadde üzerinde ki binalarda da cepe giydirme çalışmalarımız var. Bu anlamda sizlere güzel ilçemin güzel insanlarına daha güzel yaşanabilir bir ilçe bırakabilmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Bizlere güvenmeye devam edin. Sizleri seviyoruz. Şalpazarı daha iyi olacak diyoruz. Bu vesileyle bize desteklerini esirgemeyen yol çalışması için başta Alt yapı bakanımız Mehmet Cahit Turhan beye ve onun nezdinde Karayolları bölge müdürlüğüne, AK Parti ilçe teşkilatımıza ve MHP İlçe teşkilatımıza ayrı ayrı teşekkür ederiz. Hepinize saygılarımı sunuyorum.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.