Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Hilmi Türkmen ŞALFED hacı

Kaldırım işgalinin çözümü için toplantı yapıldı

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Market, Bakkal, Manav, Tuafiye, Nalbur gibi ilçede faaliyet gösteren esnaflarla bir araya geldi. 

Şalpazarı İlçe Kaymakamı Uğur Ünsal, Belediye Başkanı Refik Kurukız, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet, Amiri, İlçe Müftüsü Hüseyin Hacıfettahoğlu, Esnaf Odası Başkanı Barış Ayaz, Trabzon Büyükşehir Belediyesi zabıta komiserleri ve ilçe esnafının katılımlarıyla bir toplantı düzenlenidi.

İlçedeki kaldırım işgalini çözüme kavuşturmak için gerçekleştirilen toplantıda, Halkın çoğunun kaldırım işgallerinden şikâyetçi olması ve en önemlisi engelli vatandaşların çok zor durumda kalmasının tartışıldığı toplantıda, Naburların kaldırımları işgal edilmemesini kabul etti. Market ve bakkal sahiplerinin bazıları, iş yerlerinin metre karesi küçük olduğundan malzemelerini içeri alamayacaklarını  konuşulup yerinde inceleme yaparak yeni çözümler bulunması gerektiğini söyledi.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Mustafa ESMER 4 yıl önce

Dükkanların küçük olması kabul edilebilir bir mazeret değil bu esnafa kaldırımı ve yolu işgal etme hakkı vermez. Daha büyük dükkan kiralasınlar veya iki dükkanı birleştirsinler sorun çözülür, saygılı olmak lazım