Öne Çıkanlar vefat Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye iş adamı

Belediye'ye hibe edilen araç hizmete başladı
Şalpazarı Belediyesi'ne Sancaktepe Belediye Başkan yardımcısı Rıfkı Bekteş'ın girişimleriyle, Sancaktepe Belediyesi tarafından hibe edilerek Şalpazarı'na gönderilen Dublo marka araç, Şalpazarı Belediyesi Fen işleri müdürlüğü emrinde hizmete başladı. Sitemizin en büyük özelliği ve bonus sunan sitelerle ilgili detaylıca anlatımları.


Belediye Başkanı Refik Kurukız yaptığı açıklamada; ''Bizlere bu aracı Şalpazarı halkının hizmetinde kullanmak üzere hibe eden ve  desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan Şalpazarı’nın evladı, Sancaktepe belediye başkanı Rıfkı Bektaş'a teşekkür ediyorum'' dedi.







banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.