Öne Çıkanlar İstinye vefat istifa işçi alımı Sessiz Adam

Başkan Kurukız'dan basın açıklaması

Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, son günlerde Şahsını yıpratmaya yönelik yapılan asılsız ve çarpıtıcı haberler ile ilgili basın açıklamasında bulundu. 

Başkan Kurukız'ın yaptığı  açıklama:
Değerli hemşehrilerim;
''30 Mart 2014 tarihinden bu tarafa yürütmekte olduğum Belediye Başkanlığı görevimi “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” düsturu ile yapmaya çalışıyorum. Her an yaşamaya doyamayacağınız ile telekızlarla telefonda boşalmalı sohbetler yapın. 2014 yılı mahalli seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden seçilmeme rağmen siyasi gömleğimi çıkartarak ilçeme hizmet etmek için her türlü mücadeleyi veriyorum. Bugüne kadar hiçbir parti gözetmeksizin vatandaşımıza ayrım yapmadım. İlçemin gelişmesi refah seviyesinin yükselmesi ve daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi içinde her türlü mücadelenin içinde oldum. Göreve gelirken vatandaşlarımıza vaatlerimiz olan projelerimizi de gün geçtikçe el birliği ile gerçekleştiriyoruz. İlçemize yapılan hizmetlerin nasıl yapıldığını, kimlerden yardım aldığımı, bu mücadelenin içinde kimler olduğunu gerek yazılı, gerek görsel basınla her zaman paylaşıyorum. Milliyetçi Hareket Partili bir belediye başkanı olmama rağmen mevcut hükümetle diyolaglarımızı iyi tutarak başta Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu, Milletvekilimiz Salih Cora ve Muhammet Balta olmak üzere tüm Trabzon milletvekillerinin ilçemize yapılan hizmetlerde bizleri desteklediklerini, yardımcı olduklarını her platformda söylüyor ve teşekkür ediyorum.




Ülkemiz son zamanlarda zor süreçlerden geçiyor. Bu süreçte Milliyetçi Hareket Partisi ve Ak Parti birliktelik sağlamışken, 15 Temmuz gibi hain darbe girişimine kalkışanlara karşı birleşmiş ve Milli bir İttifak kurarken ilçemizde küçük hesaplar yaparak partiler ve kişiler arasına nifak tohumları sokan ve bunlardan rant elde etmeye çalışan kişilere fırsat vermeyeceğiz. Bizde göreve gelirken Şalpazarı’nda birlikteliği sağlayacağız ve Şalpazarı Partisini kuracağız dedik. Bu hedefler doğrultusunda ilerlerken zaman zaman ve özellikle  son günlerde ilçemiz de bulunan yerel bir haber sitesi sahibi tarafından, şahsıma yönelik kelime aralarından özenle seçilerek  yapılan, asılsız ve çarpıtıcı haberler yüzünden şahsımı ve belli bir kitleyi  karşı karşıya getirerek rant elde etmeye çalışmaktadır. Yerel sitede  yapılan haberde Şahsımın it ürecek kervan yürüyecek sözüyle Ak Partili kişileri hedef aldığımı ve bu sözü onlara karşı kullandığımı söylemiştir. Ayrıca İlçemize yapılan hizmetleri kendime mal ettiğimi söyleyerek ilçemize hizmet yapanları görmezden geldiğimi kastetmiştir. Kamuoyu da iyi bilir ki ilçemize yapılan tüm hizmetlerin nasıl geldiğini, kimler sayesinde geldiğini, bizlere kimlerin yardımcı olduğunu, başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım, İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ve tüm Bakanlarımız, Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Salih Cora ve Muhammet Balta olmak üzere tüm vekillerimizin ve Milliyetçi Hareket Partisi  Genel Başkanımız sayın Prof Dr. Devlet Bahçeli, TBMM Başkan vekili sayın Akif Hamza Çebi, kardeş Belediyelerimiz olan Sancaktepe Belediyesi, Üsküdar Belediyesi ve bizlere desteğini esirgemeyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, Adana Büyükşehir Belediyesi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Tuzla Belediyesi’ nin  isimlerini  her zaman açık açık açık söylemişimdir. Bu nedenlerden dolayıdır ki asılsız ve çarpıtıcı haber yaparak,  Ak partili kardeşlerimiz ile bizleri karşı karşıya getiren, onlara hakarete varan kelimeler kullandığımı söyleyen ve belli bir kitleye şahsımın düşman olduğunu göstermeye çalışan, yerel haber sitesi sahibi hakkında Hukuki Süreci başlatacağımı kamuoyuna saygı ile duyuruyorum”.
 
                                                                                                        Şalpazarı Belediye Başkanı
                                                                                                Refik Kurukız
banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.