Öne Çıkanlar hıdırellez bahar bayramı Sevim Bayraktar istanbul Üsküdar Belediyesi meclis üyesi Toprak kayması

Vakıflar Haftası Başladı.
5 -11 Mayıs tarihleri arası Vakıflar Haftası münasebetiyle Şalpazarı Üzümözü Köyü Vakfı Başkanı Cevat Özdemir ve Başkan Yardımcıları Ahmet Kabataş, Hayrettin Özdemir,  İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ı makamında ziyaret ettiler.

Vakıf Başkanı Özdemir ve Başkan Yardımcıları, Kaymakam Yıldızhan'a, Üzümözü Köyü Vakfı’nın Ne zaman kurulduğu, yaptığı çalışmalar ve amaçları hakkında kısaca bilgi verdiler. Vakıf kurmanın ve bu konuda vatandaşlara hizmet etmenin önemine değindiler.

Tüm Vakıfların ve İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı olarak İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan’ın da Vakıflar Haftasını kutladılar.

İlçe Kaymakamı Zihni Yıldızhan Vakıflar Haftası ile ilgili; ”İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanı olarak, Vakıf çalışmaları ile ilgili birebir vatandaşlarımıza hizmet sunmaktayız.Devletimizin,hayırsever işadamları ve vatandaşlarımızın gönderdikleri yardımları muhtaç ailelere Vakıf Mütevelli Heyeti kararları doğrultusunda adaletli bir şekilde dağıtmaktayız. Tabii ki bu hususta şeffaf olmak çok önemlidir. Amacımız vatandaşlarımızın ihtiyaç duydukları yaşamsal ürünleri onlara kaliteli bir biçimde ulaştırmaktır. Ülkemizde bir çok Vakıf bulunmaktadır. Vakıf kurmak insanlara hizmet etmektir. Ülkemizde ki kaliteyi daha da yükseltmek için Vakıflar önemli roller üstlenmektedir. İnsanlarımızı her alanda destekleyerek onlara özgüvenlerini kazanmalarını sağlamaktadır. Ben de bu duygu ve düşüncelerle Tüm Vakıflarımızın 5-11 Mayıs Vakıflar Haftasını kutluyor ve İlçemizde faaliyet gösteren Üzümözü Köyü Vakfı Başkanı, Başkan Yardımcıları,Yönetim Kurulu Üyeleri ve Tüm Üyelerine başarılı çalışmalar diliyorum”,dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.