Öne Çıkanlar Mevsimlik işçi Sugören Yamaç üç aylar Faruk Kanca

Üsküdar Hilmi Türkmen Dedi.
Ak Parti Üsküdar Belediye Başkan adayı Av. Hilmi Türkmen geçerli oyların  % 45,64'nü alarak Üsküdar Belediye Başkanı oldu.
En yakın rakibi CHP adayı İsan Özkes ise büyük süpriz yaparak oyların % 43.14'ünü aldı.

Şalpazarı Haber Ekibi Olarak Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen'e başarılar dileriz... 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mustafa TÜRKMEN 10 yıl önce

Saygıdeğer Av. Hilmi TÜRKMEN'i bu zorlu yarıştan böyle bir zaferle ayrıldığı için tebrik ediyorum. Bu zorlu seçim sürecinde kendilerine destek veren başta ailes olmak üzere, eşi-dostu, tüm hemşehrililerine, tüm üsküdar halkına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hilmi TÜRKMEN istanbulda, üsküdarda başta Şalpazarı olmak üzere tüm Trabzon'un gurur ve onur kaynağıdır. Belediye başkanlığının kendilerine hayırlara vesile olmasını diliyorum. Gönlü gibi yolu da açık olsun.

Avatar
salim kucuk 10 yıl önce

Salpazarli bir hemsehrimiz uskudarda belediye baskani olmus dortyuz kusur kisi okumus bir allahin kulu yorum yapmamis insan bir tebrik eder bir onore eder SÌZÌ KUTLUYOROM SAYIN HILMIBEY yolunuz acik olsun insanlar istanbulda belediye baskani olabilmek icin binbir entrika ceviriyor bizim bir evladimiz istanbul uskudarda belediye baskani olmus millette
tik yok gazete sahibinin bari aklina gelmemis yoksa isin icinde meshur salpazarli hasetimi var buradada