Öne Çıkanlar İbrahim Karagül Şalpazarı Kermes Şalpazarı Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Engin Çırakoğlu

Tarımda destekleme başvurusu devam ediyor.
Şalpazarı İlçe Tarım Müdür'ü Reşat Baş yaptığı bilgilendirmede "Mazot, Gübre ve Fındık destekleme başvuru müracatları önceki yıllardaki ayrı ayrı forum doldurularak yapılmayacak" dedi.

Raşit Baş, bu yıl Mazot, Gübre ve Fındık destekleme başvuruları artık bir belgede birleştirilerek tek forum doldurularak yapılacağını söyledi.

Şalpazarı İlçe Tarım Müdürü Reşat Baş, vatandaşların mağdur olmamaları için fındık üreticilerinin Mazot, Gübre ve Fındık destekleme başvurusunu 31 Aralık 2013 tarihine kadar yapmaları gerektiğini ifade etti.


banner124
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ekrem kılıç 11 yıl önce

isimleri olanlar belli her sene aynı sıkıntıyı .ekmek zorundayız parça parça kayıt yaptır zaten verdikleri üç beş kuruş onuda yoldu ,yemekti, kayıt parasıydı. Gidiyo...