Öne Çıkanlar Şalpazarı Ağasar Sisdağı Kadırga derneği

Sütpınar Kur'an Kursu İstişare Heyeti Toplandı.
Şalpazarı-Sütpınar Köyü Kur'an Kursu'nun, Eeskiden olduğu gibi kalabalık öğrenciler'e kavuşturmak ve onarımını yaparak hizmet kalitesini yükseltmek amacıyla Şalpazarı Kaymakamlığı himayelerinde, Şalpazarı İlçe Müftülüğü'nün de koordinatörlüğünde bir İstişare Heyeti kuruldu.

İstişare heyeti yapılacak olan çalışmalarla ilgili konuları görüşmek üzere, Şalpazarı Kaymakamlığı Toplantı salonu'nda  Perşembe (07.11.2013) günü  bir toplantı yaptı.

Toplantıya, İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, İlçe Müftüsü Yılmaz Çelik, Esnaflar, Muhtarlar olmak üzere istişare heyeti katıldı.

İstişare Heyeti toplantıda Kur'an Kursu'nun ilk önce onarımının yapılmasını akabinde ise öğrenci sayısını arttırmak için vatandaşlarımızı bilgilendirme'si hususunda görüş birliğine vardı.

İlçemiz Müftüsü Yılmaz Çelik yaptığı konuşmalsında, Şalpazarı -Sütpınar Kur'an Kursu'nun elimizde bir vakfiye olduğunu, vatandaşlarımızın vakfiyesine tekrar hizmet edilebilmesi için yapılması gereken çalışmalar hakkında heyete brifing verdi ve 2014-2015 eğitim-öğretim yılına yetiştirmek üzere yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. İkinci toplantının ise bir ay sonra yapılması kararlaştırıldı”, dedi.

İlçemiz Kaymakamı Zihni Yıldızhan, gündem ile ilgili şunları söyledi; ”
Şalpazarı-Sütpınar Kur'an Kursu ilçemiz açısından çok önemli bir yer teşkil ediyor. Çünkü, gençlerimizin olgunlaşması ve dini konularda bilgi sahibi olması açısından böyle ilim yuvalarını harekete geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız. Biz de konuya bu açıdan yaklaşarak tüm hayırsever hemşehrilerimizin ve vatandaşlarımızın Şalpazarı-Sütpınar Kur'an Kursu'na yardımlarını bekliyoruz”, dedi.



ŞALPAZARI (SÜTPINAR) KUR'AN KURSU YARDIM DERNEĞİ HESAP NUMARALARI
                 T.C. ZİRAAT BANKASI ŞALPAZARI ŞUBESİ


IBAN TÜRK LİRASI HESABI:    TR 8700 0100 0829 6592 2782 5001
IBAN AMERİKAN DOLARI    :   TR 6000 0100 0829 6592 2782 5002
IBAN EURO HESABI             :   TR 3300 0100 0829 6592 2782 5003







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.