Öne Çıkanlar Ağasar Şalpazarlılar derneği Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği.Gökhan ipek.turgut ipek İstinye vefat istifa

Sertifika Veriyoruz...



İlçemizde Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle fındık yetiştiricilik kursu düzenlenecektir. Kursa katılmak isteyenler Şalpazarı Halk Eğitim Müdürlüğüne kayıtlarını yaptırabilirler. Bilindiği gibi bölgemizin en önemli geçim kaynaklarından birisi olan fındık yetiştiriciliği ve bahçecilik alanı üzerinde halk eğitim destekli kurs düzenlenmesine önderlik ederek bu kursun Şalpazarı halkına yarar getireceğini umduğumdan uygun gördüm. Kurs hakkındaki bilgileri ilgilen dostlarım Şalpazarı tarım ilçe müdürlüklerindeki arkadaşlara müracaat eder bilgi sahibi olurlar. Toplam 280 saat sonucunda bahçecilik ve fındık yetiştiriciliği dikimi ve her türlü zirai bilgilendirmenin sahibi olacaklardır.

Kursa konu anlatıcısı olarak Şalpazarı Tarım İlçe Müdürlüğü’nde görev yapan tarım teknisyeni arkadaşların yanı sıra bu kursun açılmasına önderlik eden BAHÇIVAN Mustafa Özcan da uygulamalı alan tespitli yer ve anlatımcı olarak katılacağım. Değerli çiftçi dostlarım, bu kursa katılmanızı canı gönülden istiyorum. Günümüzde daha iyi ürün yetiştirmek doğayla daha içiçe olmamız adına şimdilik hoşça kalınız. 

Haber ve fotoğraflar: Mustafa Özcan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.